Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avocadians Pokeman
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Knott verovert de bal door een tackle van achteren. Knott passt de bal met de wreef. McCloud rent richting de bal. McCloud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koester geeft een hoge lob. Daar is O`Toole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallant bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappelle verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Cassidy ... Strafschop! Directe rode kaart, Cassidy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cassidy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chappelle raakt geblesseerd tijdens het duel. Adair neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pierce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pierce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dombrowski passt de bal zonder na te denken. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole passt de bal zonder na te denken. McCloud heeft problemen om de bal te vangen. McCloud schiet op doel. Paal! Everall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Shelton geeft een lange en hoge pass. McCloud is nu in balbezit. Met opzet legt Vito zijn tegenspeler op de grond. Vito krijgt een gele kaart. McCloud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dombrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vito met een sublieme pass. Adair is nu in balbezit. Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair verovert de bal door een tackle van achteren. Adair schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 53%, Pokeman 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avocadians - Pokeman 0:0

51e minuut.
Vito is nu in balbezit. Dombrowski rent richting de bal. Vito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vito krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dombrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dombrowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gallant passt de bal in één keer door. Koester is nu in balbezit. Adair rent richting de bal. Chappelle rent richting de bal. Chappelle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pierce bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Dombrowski kopt de bal weg. Stammler is nu in balbezit. Stammler probeert naar een medespeler te passen. Chappelle rent richting de bal. Chappelle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avocadians 44%, Pokeman 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avocadians - Pokeman 0:0