Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gustavus Adolphus zebi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Collier rent richting de bal. Ankiel onderschept slim de pass. Ankiel met een sublieme pass. Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Wilson met een snelle inworp. House rent richting de bal. House geeft een hoge lob. Magee heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
McGraw geeft een hoge lob. Ankiel kopt de bal weg. Zimmer is nu in balbezit. Zimmer haalt uit met een fantastische trap. Myernick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gustavus Adolphus - zebi 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Newberry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankiel is nu in balbezit. Ankiel probeert naar een medespeler te passen. Leonard geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Newberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis onderschept slim de pass. Curtis geeft de bal voor. Klungelig pakt Madison de bal. Madison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gustavus Adolphus 60%, zebi 40%.
Gustavus Adolphus - zebi 0:1

61e minuut.
Madison rent richting de bal. House is nu in balbezit. Madison bereikt de bal nog maar net als eerste. House rent richting de bal. House schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Redd bereikt de bal nog maar net als eerste. Redd passt de bal in één keer door. Ankiel speelt de bal door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gustavus Adolphus 55%, zebi 45%.
Gustavus Adolphus - zebi 0:1