Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-24 01:15
  • Competitiewedstrijd: B-League.13 [del]
  • Stadion: zebi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2962
zebi Gustavus Adolphus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Cornett geeft de bal voor. Ashcroft kopt de bal weg. Camden is nu in balbezit. House onderschept slim de pass. House draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Woodburn onderschept slim de pass. Woodburn passt de bal in één keer door. Shanks rent richting de bal. Zimmer onderschept slim de pass. Zimmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wilson rent richting de bal. Wilson geeft een hoge lob. Curtis is nu in balbezit. Curtis schiet op doel. Mace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zebi - Gustavus Adolphus 0:1

21e minuut.
Collier onderschept slim de pass. Collier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ashcroft de bal. Zimmer is nu in balbezit. Zimmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zebi - Gustavus Adolphus 1:1

33e minuut.
Ankiel rent richting de bal. Ankiel geeft een hoge lob. Zimmer rent richting de bal. Zimmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zebi - Gustavus Adolphus 2:1

34e minuut.
Ashcroft probeert de bal aan de voet te houden. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
House is nu in balbezit. Woodburn is nu in balbezit. House maakt een afschuwelijke overtreding. House krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Camden met de inworp. Woodburn heeft problemen om de bal te vangen. Woodburn met een sublieme pass. Zimmer rent richting de bal. Zimmer draait met de bal, schiet en ... Myernick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebi 49%, Gustavus Adolphus 51%.
zebi - Gustavus Adolphus 2:1

48e minuut.
Shanks geeft de bal voor. Inworp. Leonard met de inworp. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hernandez kopt de bal weg. Ankiel is nu in balbezit. Ankiel passt de bal met de wreef. Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimmer draait met de bal, schiet en ... Myernick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Woodburn bereikt de bal nog maar net als eerste. House onderschept slim de pass. House met een sublieme pass. Wilson is nu in balbezit. Wilson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Zimmer verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler rent richting de bal. Zimmer onderschept slim de pass. Zimmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zebi - Gustavus Adolphus 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zebi 43%, Gustavus Adolphus 57%.
zebi - Gustavus Adolphus 3:1