Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool B.C Gypsy FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Tarley passt de bal in één keer door. O`Reilly met een sublieme pass. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls is nu in balbezit. Walls schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tarley speelt de bal door. Butler is nu in balbezit. Butler passt de bal met de wreef. Poe is nu in balbezit. Poe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool B.C - Gypsy FC 0:1

12e minuut.
Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill onderschept slim de pass. Hill speelt de bal door. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Belcher rent richting de bal. Bleyenberg onderschept slim de pass. Bleyenberg met een sublieme pass. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Belcher met een sublieme pass. Hill probeert naar een medespeler te passen. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls verovert de bal door een tackle van achteren. Walls schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walls bereikt de bal nog maar net als eerste. Walls schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rakes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rutter. Rakes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rakes met een snel genomen vrije trap. Poe springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 45%, Gypsy FC 55%.
Liverpool B.C - Gypsy FC 0:1

52e minuut.
Tarley heeft problemen om de bal te vangen. Belcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcher probeert naar een medespeler te passen. Poe rent richting de bal. Poe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trembly kopt de bal weg. Zane probeert de bal aan de voet te houden. Belcher is nu in balbezit. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hill rent richting de bal. Layfield onderschept slim de pass. Layfield passt de bal in één keer door. Rutter is nu in balbezit. Rutter geeft de bal voor. Riddle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool B.C 28%, Gypsy FC 72%.
Liverpool B.C - Gypsy FC 0:1