Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
owaes marc fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Presley probeert naar een medespeler te passen. Spann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rockcastle begaat een overtreding. Rockcastle krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ward onderschept slim de pass. Ward met een sublieme pass. Upchurch heeft problemen om de bal te vangen. Betemit bereikt de bal nog maar net als eerste. Betemit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward geeft een lange en hoge pass. Daar is Zwicker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betemit rent richting de bal. Betemit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hankla trapt de bal weg van het doel. Fanning geeft de bal voor. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel. Hankla bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 52%, marc fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
owaes - marc fc 0:0

67e minuut.
Betemit met een sublieme pass. Upchurch is nu in balbezit. Presley maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Presley moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Presley schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Upchurch raakt geblesseerd tijdens het duel. Betemit komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Salyer geeft een lange en hoge pass. Fanning met een sublieme pass. Daar is Upchurch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upchurch schiet op doel. Hankla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Timberlake verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Ward probeert naar een medespeler te passen. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: owaes 47%, marc fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
owaes - marc fc 0:0