Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DanielfcLA Pancake FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Lefferts is nu in balbezit. Lefferts speelt de bal door. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier onderschept slim de pass. Frazier geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
DanielfcLA - Pancake FC 1:0

13e minuut.
Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Talley verovert de bal door een tackle van achteren. Talley probeert naar een medespeler te passen. Thornton is nu in balbezit. Thornton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolb probeert naar een medespeler te passen. Springer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin rent richting de bal. Hardin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ortiz met een harde bal richting middenveld. Poe kopt de bal weg. Springer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin verovert de bal door een tackle van achteren. Hardin schiet op doel. Casey bokst de bal weg.

22e minuut.
Casey trapt de bal weg. Kolb kopt de bal weg. Hardin rent richting de bal. Poe is nu in balbezit. Poe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Talley onderschept slim de pass. Talley speelt de bal door. Hardin rent richting de bal. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Poe passt de bal zonder na te denken. Hardin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knox. Knox krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanielfcLA 50%, Pancake FC 50%.
DanielfcLA - Pancake FC 1:0

50e minuut.
Poe speelt de bal door. Vandermeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandermeer speelt de bal door. Thornton rent richting de bal. Thornton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DanielfcLA - Pancake FC 1:1

80e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe onderschept slim de pass. Poe passt de bal met de wreef. Hardin rent richting de bal. Hardin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DanielfcLA 43%, Pancake FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DanielfcLA - Pancake FC 1:1