Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar FC the barcelona team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Klungelig pakt Jolie de bal. Jolie geeft de bal voor. Caray kopt de bal weg. Ledford heeft problemen om de bal te vangen. Ledford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kreis geeft een hoge lob. Kotschau rent richting de bal. Kotschau draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quintanilla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - the barcelona team 0:1

27e minuut.
Rutter speelt de bal door. Dawahare heeft problemen om de bal te vangen. Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rutter passt de bal zonder na te denken. Dawahare heeft problemen om de bal te vangen. Goodrich rent richting de bal. Dawahare verovert de bal door een tackle van achteren. Dawahare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jolie onderschept slim de pass. Jolie met een sublieme pass. Kreis is nu in balbezit. Dawahare verovert de bal door een tackle van achteren. Dawahare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bar FC - the barcelona team 1:1

32e minuut.
Helmsley onderschept slim de pass. Buddle is nu in balbezit. Chappelle rent richting de bal. Buddle verovert de bal door een tackle van achteren. Buddle schiet op doel. Dobbie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Hull verovert de bal door een tackle van achteren. Chappelle onderschept slim de pass. Chappelle met een sublieme pass. Daar is Dawahare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawahare schiet op doel. Loughlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 49%, the barcelona team 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar FC - the barcelona team 1:1

65e minuut.
Odgers geeft een hoge lob. Goodrich is nu in balbezit. Ledford rent richting de bal. Goodrich verovert de bal door een tackle van achteren. Goodrich geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreis met een sublieme pass. Buddle is nu in balbezit. Buddle draait met de bal, schiet en ... Dobbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - the barcelona team 1:2

83e minuut.
Reynolds passt de bal in één keer door. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotschau. Kotschau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 40%, the barcelona team 60%.
Bar FC - the barcelona team 1:2