Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool cf FC Waukesha
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupp onderschept slim de pass. Rupp passt de bal in één keer door. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - FC Waukesha 0:1

29e minuut.
O`Toole rent richting de bal. O`Toole passt de bal in één keer door. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gutierrez de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salter neemt de hoekschop. O`Toole krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - FC Waukesha 0:2

44e minuut.
Thatcher is nu in balbezit. Whitfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield passt de bal met de wreef. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - FC Waukesha 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool cf 47%, FC Waukesha 53%.
Liverpool cf - FC Waukesha 0:3

46e minuut.
Brook is nu in balbezit. Brook passt de bal in één keer door. O`Toole rent richting de bal. O`Toole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - FC Waukesha 0:4

48e minuut.
Whitfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield passt de bal zonder na te denken. Thatcher is nu in balbezit. Cassidy verovert de bal door een tackle van achteren. Cassidy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bugg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salter met de inworp. Helmsley rent richting de bal. Helmsley haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wyle is nu in balbezit. Wyle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Thatcher rent richting de bal. Roner is nu in balbezit. Roner probeert naar een medespeler te passen. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassidy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cassidy onderschept slim de pass. Marshall rent richting de bal. Marshall passt de bal zonder na te denken. Cassidy rent richting de bal. Cassidy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - FC Waukesha 1:4

73e minuut.
O`Toole heeft problemen om de bal te vangen. O`Toole passt de bal met de wreef. Reagan is nu in balbezit. Cassidy onderschept slim de pass. Cassidy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marshall kan de bal niet met de borst controleren. Buehler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marshall. Buehler moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Buehler kan niet meer verder spelen. Glen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool cf 52%, FC Waukesha 48%.
Liverpool cf - FC Waukesha 1:4