Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waukesha Liverpool cf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Reagan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupp met een snelle inworp. Carter rent richting de bal. Carter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Whitfield rent richting de bal. Helmsley onderschept slim de pass. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gutierrez de bal onder controle te krijgen. Paal! Wyle rent richting de bal. Wyle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Keller passt de bal in één keer door. Wyle rent richting de bal. Roner maakt een afschuwelijke overtreding. Roner krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rupp is nu in balbezit. Glen onderschept slim de pass. Glen passt de bal zonder na te denken. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter met de inworp. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Wayne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Liverpool cf 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 57%, Liverpool cf 43%.
FC Waukesha - Liverpool cf 0:1

53e minuut.
Reagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassidy verovert de bal door een tackle van achteren. Glen verovert de bal door een tackle van achteren. Rupp rent richting de bal. Rupp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Farrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf begaat een overtreding. Farrow raakt geblesseerd tijdens het duel. Farrow met een snel genomen vrije trap. Reagan controleert de bal met de borst. Carter is nu in balbezit. Carter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Liverpool cf 0:2

76e minuut.
Buehler met een sublieme pass. Whitfield heeft problemen om de bal te vangen. Whitfield passt de bal in één keer door. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole draait met de bal, schiet en ... Hartman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 43%, Liverpool cf 57%.
FC Waukesha - Liverpool cf 0:2