Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc golden Emeric FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Utley kopt de bal weg. Carter rent richting de bal. Sartorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sartorio krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Carter onderschept slim de pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rhine krijgt een gele kaart. Pascal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sartorio neemt zijn aanloop. Grace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Emeric FC 0:1

26e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Vaca rent richting de bal. Vaca passt de bal zonder na te denken. Moore rent richting de bal. Moore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Hoak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoak passt de bal zonder na te denken. Sartorio rent richting de bal. Sartorio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grace met een sublieme pass. Utley kopt de bal weg. Rhine is nu in balbezit. Sartorio verovert de bal door een tackle van achteren. Sartorio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Quayle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kravitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kravitz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc golden 63%, Emeric FC 37%.
Fc golden - Emeric FC 0:1

67e minuut.
Utley onderschept slim de pass. Utley probeert naar een medespeler te passen. Buno is nu in balbezit. Sartorio is nu in balbezit. Sartorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sartorio is nu in balbezit. Rhine onderschept slim de pass. Buno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buno krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hoak geeft de bal voor. Pascal is nu in balbezit. Pascal passt de bal in één keer door. Buno bereikt de bal nog maar net als eerste. Buno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc golden 64%, Emeric FC 36%.
Fc golden - Emeric FC 0:1