Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grendlers FC Waukesha
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Buehler passt de bal met de wreef. Zane is nu in balbezit. Zane passt de bal zonder na te denken. Shelly rent richting de bal. Shelly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - FC Waukesha 1:0

4e minuut.
Thatcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci verovert de bal door een tackle van achteren. Vespucci passt de bal zonder na te denken. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Delicate geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vespucci met de inworp. Vanney is nu in balbezit. Vanney geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Helmsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McPherson met een sublieme pass. Vanney rent richting de bal. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Helmsley heeft problemen om de bal te vangen. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanney onderschept slim de pass. Vanney geeft de bal voor. Wayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zane kopt de bal weg. Vanney heeft problemen om de bal te vangen. Buehler is nu in balbezit. Vanney onderschept slim de pass. Vanney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - FC Waukesha 2:0

21e minuut.
Buehler met een sublieme pass. Vanney is nu in balbezit. Vanney passt de bal met de wreef. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Zane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zane verovert de bal door een tackle van achteren. Vanney bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Thatcher rent richting de bal. Vespucci is nu in balbezit. Thatcher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thatcher krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vanney verovert de bal door een tackle van achteren. Buehler rent richting de bal. Vanney verovert de bal door een tackle van achteren. Vanney haalt uit met een fantastische trap. Wayne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - FC Waukesha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grendlers 30%, FC Waukesha 70%.
Grendlers - FC Waukesha 3:0

69e minuut.
Shelly rent richting de bal. Vanney bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Delicate ... Strafschop! Delicate krijgt een gele kaart. Vanney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shelly neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Helmsley passt de bal met de wreef. Epps is nu in balbezit. O`Toole verovert de bal door een tackle van achteren. O`Toole haalt uit met een fantastische trap. Franklin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - FC Waukesha 3:1

84e minuut.
Zane probeert naar een medespeler te passen. Vanney rent richting de bal. Vanney speelt de bal door. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Califf rent richting de bal. Salter is nu in balbezit. Zane schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zane krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Reagan is nu in balbezit. Vespucci onderschept slim de pass. Vespucci met een sublieme pass. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grendlers 38%, FC Waukesha 62%.
Grendlers - FC Waukesha 3:1