Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool cf Team Harris FC
Normal Tactiek 433 - H
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 33.7
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Rupp is nu in balbezit. Wędzonka onderschept slim de pass. Wędzonka passt de bal in één keer door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Hartman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Roner probeert naar een medespeler te passen. Apaza rent richting de bal. Apaza geeft een hoge lob. Wędzonka krijgt zijn hoofd ertegen. Hartman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - Team Harris FC 0:1

17e minuut.
Kożukar speelt de bal door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield rent richting de bal. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bazelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Whitfield ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Whitfield naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rose raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dahlgren neemt zijn aanloop. Hartman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - Team Harris FC 0:2

21e minuut.
Rose is nu in balbezit. Cassidy verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bazelewski. Bazelewski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski passt de bal zonder na te denken. Roner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - Team Harris FC 0:3

34e minuut.
Gutierrez geeft de bal voor. Inworp. Bazelewski met de inworp. Rose rent richting de bal. Rose probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft de bal voor. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Hartman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - Team Harris FC 0:4

42e minuut.
Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski geeft een hoge lob. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... Wędzonka kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool cf 71%, Team Harris FC 29%.
Liverpool cf - Team Harris FC 0:4

51e minuut.
Radacki verovert de bal door een tackle van achteren. Roner is nu in balbezit. Roner probeert naar een medespeler te passen. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Radacki geeft een lange en hoge pass. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski speelt de bal door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - Team Harris FC 0:5

57e minuut.
Rupp probeert naar een medespeler te passen. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski passt de bal in één keer door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bazelewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xoşqayıbov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gutierrez trapt de bal weg. Radacki kopt de bal weg. Bugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - Team Harris FC 0:6

69e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Radacki met een sublieme pass. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Hartman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool cf - Team Harris FC 0:7

74e minuut.
Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. Hartman bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool cf 76%, Team Harris FC 24%.
Liverpool cf - Team Harris FC 0:7