Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC Liverpool cf
433 - N Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 16.3
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cassidy is nu in balbezit. Doczekalski rent richting de bal. Doczekalski geeft een hoge lob. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Whitfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitfield met een sublieme pass. Gutierrez kan de bal niet met de borst controleren. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Valomäki speelt de bal door. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski met een sublieme pass. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rupp kopt de bal weg. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 1:0

19e minuut.
Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bugg de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 2:0

23e minuut.
Valomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki passt de bal in één keer door. Dahlgren rent richting de bal. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hartman met een sublieme pass. Valomäki kopt de bal weg. Laranjeira met een sublieme pass. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Hartman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rupp is nu in balbezit. Laranjeira onderschept slim de pass. Laranjeira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dahlgren de bal. Dahlgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Inworp. Roner met een snelle inworp. Laranjeira met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Apaza passt de bal zonder na te denken. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bugg de bal onder controle te krijgen. Hartman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 3:0

41e minuut.
Dahlgren passt de bal met de wreef. Roner is nu in balbezit. Bazelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bazelewski geeft een hoge lob. Dahlgren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 4:0

45e minuut.
Doczekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft een lange en hoge pass. Dahlgren kopt de bal weg. Daar is Wędzonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzonka schiet op doel. Hartman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 27%, Liverpool cf 73%.
Team Harris FC - Liverpool cf 5:0

47e minuut.
Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren is nu in balbezit. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Inworp. Meysmans komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Paździoch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whitfield met de inworp. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wędzonka geeft de bal voor. Meysmans krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Gutierrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 6:0

55e minuut.
Kożukar komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Gutierrez de bal. Meysmans rent richting de bal. Meysmans met een sublieme pass. Dahlgren heeft problemen om de bal te vangen. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Laranjeira met een sublieme pass. Meysmans is nu in balbezit. Meysmans speelt de bal door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 7:0

66e minuut.
Paździoch speelt de bal door. Valomäki geeft de bal voor. Wędzonka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 8:0

67e minuut.
Valomäki is nu in balbezit. Laranjeira met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Liverpool cf 9:0

73e minuut.
Laranjeira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apaza rent richting de bal. Met opzet legt Marshall zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marshall naar de kleedkamers voor een vroege douche. Apaza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Apaza kan niet meer verder spelen.

76e minuut.
Valomäki geeft een hoge lob. Meysmans rent richting de bal. Meysmans passt de bal met de wreef. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 29%, Liverpool cf 71%.
Team Harris FC - Liverpool cf 9:0