Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lpcx Emeric FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Ivory geeft de bal voor. Whittington is nu in balbezit. Lockhart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lockhart krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hoak geeft een lange en hoge pass. Lashley rent richting de bal. Buno onderschept slim de pass. Sartorio rent richting de bal. Sartorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hoak controleert de bal met de borst. Hoak geeft de bal voor. Ivory rent richting de bal. Buno verovert de bal door een tackle van achteren. Buno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lpcx - Emeric FC 0:1

24e minuut.
Sartorio controleert de bal met de borst. Lockhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockhart passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akin de bal. Akin draait met de bal, schiet en ... Shelby bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lpcx - Emeric FC 1:1

38e minuut.
Farrell is nu in balbezit. Farrell geeft een lange en hoge pass. Akin is nu in balbezit. Akin schiet op doel. Shelby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lpcx - Emeric FC 2:1

44e minuut.
Sartorio passt de bal zonder na te denken. Buno heeft problemen om de bal te vangen. Spurlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio rent richting de bal. Sartorio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lpcx 56%, Emeric FC 44%.
Lpcx - Emeric FC 2:1

73e minuut.
Leitch verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Whittington de bal. Lockhart met een sublieme pass. Akin rent richting de bal. Akin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shelby probeert naar een medespeler te passen. Spurlin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utley. Utley krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Abell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Damon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lpcx 50%, Emeric FC 50%.
Lpcx - Emeric FC 2:1