Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waukesha Team Harris FC
Normal Tactiek 433 - N
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.4
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Thatcher rent richting de bal. Laranjeira onderschept slim de pass. Laranjeira speelt de bal door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:1

5e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira geeft de bal voor. Klungelig pakt Keller de bal. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:2

18e minuut.
Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki rent richting de bal. Radacki geeft een hoge lob. Wędzonka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:3

28e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Buehler begaat een overtreding. Radacki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radacki met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Reagan de bal. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:4

30e minuut.
Valomäki met een snelle inworp. Daar is Laranjeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laranjeira geeft een hoge lob. Dahlgren springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:5

38e minuut.
Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka geeft de bal voor. Buehler rent richting de bal. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Wayne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 73%, Team Harris FC 27%.
FC Waukesha - Team Harris FC 0:5

46e minuut.
Meysmans komt het veld opgelopen. Apaza komt het veld opgelopen. Kożukar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Thatcher rent richting de bal. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Apaza geeft de bal voor. Wędzonka kopt de bal weg. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Wayne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:6

54e minuut.
Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal met de wreef. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Califf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meysmans is nu in balbezit. Meysmans passt de bal met de wreef. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... Wayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Salter heeft problemen om de bal te vangen. Apaza is nu in balbezit. Laranjeira geeft een hoge lob. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Wayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Delicate rent richting de bal. Delicate geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laranjeira de bal. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:7

66e minuut.
Klungelig pakt Buehler de bal. Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki met een sublieme pass. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... Wayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Helmsley verovert de bal door een tackle van achteren. Helmsley passt de bal zonder na te denken. Kramski geeft een lange en hoge pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Wayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Apaza passt de bal in één keer door. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal met de wreef. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Meysmans verovert de bal door een tackle van achteren. Meysmans met een sublieme pass. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Keller probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wędzonka neemt de hoekschop. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:8

80e minuut.
Apaza met de inworp. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal zonder na te denken. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Team Harris FC 0:9

88e minuut.
Apaza onderschept slim de pass. Apaza geeft een hoge lob. Reagan is nu in balbezit. Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 72%, Team Harris FC 28%.
FC Waukesha - Team Harris FC 0:9