Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emeric FC 01203895039
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Abell bereikt de bal nog maar net als eerste. Abell passt de bal zonder na te denken. Whittington is nu in balbezit. Detter onderschept slim de pass. Detter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Grange is nu in balbezit. Grange geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rhodes de bal onder controle te krijgen. Detter bereikt de bal nog maar net als eerste. Detter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Burns passt de bal in één keer door. Detter bereikt de bal nog maar net als eerste. Detter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leitch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeric FC - 01203895039 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeric FC 37%, 01203895039 63%.
Emeric FC - 01203895039 0:1

50e minuut.
Whittington rent richting de bal. Burns begaat een overtreding. Whittington raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Buno onderschept slim de pass. Buno haalt uit met een fantastische trap. Wagner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Utley is nu in balbezit. Burns verovert de bal door een tackle van achteren. Burns probeert naar een medespeler te passen. Detter bereikt de bal nog maar net als eerste. Detter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Utley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rife komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Leitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grange de bal. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grange bereikt de bal nog maar net als eerste. Rife rent richting de bal. Grange verovert de bal door een tackle van achteren. Sartorio rent richting de bal. Sartorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Whittington rent richting de bal. Friedel verovert de bal door een tackle van achteren. Friedel passt de bal zonder na te denken. Detter bereikt de bal nog maar net als eerste. Detter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeric FC 30%, 01203895039 70%.
Emeric FC - 01203895039 0:1