Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc golden Team Harris FC
Normal Tactiek 433 - N
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Dahlgren rent richting de bal. Kravitz is nu in balbezit. Met opzet legt Dahlgren zijn tegenspeler op de grond. Dahlgren krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Radacki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quayle met de inworp. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kravitz kopt de bal weg. Valomäki heeft problemen om de bal te vangen. Valomäki met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Summers de bal. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose passt de bal met de wreef. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:1

23e minuut.
Radacki kopt de bal weg. Daar is Bazelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote rent richting de bal. Vergote geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Carter de bal. Rhine is nu in balbezit. Vergote tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergote krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bazelewski passt de bal zonder na te denken. Vergote rent richting de bal. Vergote speelt de bal door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Radacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote geeft een hoge lob. Rose krijgt zijn hoofd ertegen. Grace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc golden 63%, Team Harris FC 37%.
Fc golden - Team Harris FC 0:2

50e minuut.
Rose geeft een lange en hoge pass. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dahlgren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dahlgren legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wędzonka komt het veld opgelopen. Laranjeira komt het veld opgelopen. Apaza komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doczekalski onderschept slim de pass. Doczekalski geeft een lange en hoge pass. Dahlgren kopt de bal weg. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bazelewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wędzonka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:3

66e minuut.
Apaza passt de bal in één keer door. Daar is Valomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laranjeira geeft een hoge lob. Wędzonka maakt een snoekduik en kopt de bal. Grace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:4

67e minuut.
Vaca rent richting de bal. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Cox rent richting de bal. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:5

71e minuut.
Cox speelt de bal door. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira passt de bal in één keer door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Valomäki passt de bal in één keer door. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka geeft een hoge lob. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:6

80e minuut.
Inworp. Laranjeira met een snelle inworp. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... Grace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:7

84e minuut.
Apaza is nu in balbezit. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal in één keer door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Grace verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Apaza kopt de bal weg. Daar is Carter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rhine is nu in balbezit. Bazelewski onderschept slim de pass. Bazelewski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc golden - Team Harris FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc golden 78%, Team Harris FC 22%.
Fc golden - Team Harris FC 0:8