Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC Emeric FC
433 - N Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Doczekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doczekalski geeft een lange en hoge pass. Dahlgren is nu in balbezit. Vergote is nu in balbezit. Vergote schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rose geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shelby bokst de bal weg. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Radacki passt de bal zonder na te denken. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Abell is nu in balbezit. Vergote verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rife bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote geeft een lange en hoge pass. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Dahlgren de bal. Vergote rent richting de bal. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. Shelby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 2:0

25e minuut.
Whittington rent richting de bal. Valomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Valomäki passt de bal in één keer door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 3:0

34e minuut.
Abell is nu in balbezit. Vergote verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote passt de bal zonder na te denken. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 4:0

41e minuut.
Rife probeert naar een medespeler te passen. Doczekalski rent richting de bal. Doczekalski geeft een lange en hoge pass. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valomäki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 37%, Emeric FC 63%.
Team Harris FC - Emeric FC 4:0

46e minuut.
Laranjeira komt het veld opgelopen. Wędzonka komt het veld opgelopen. Apaza komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sartorio rent richting de bal. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki is nu in balbezit. Valomäki geeft een hoge lob. Bazelewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Abell met een sublieme pass. Laranjeira is nu in balbezit. Laranjeira passt de bal zonder na te denken. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 5:0

57e minuut.
Sartorio passt de bal in één keer door. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren passt de bal zonder na te denken. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 6:0

58e minuut.
Buno met een sublieme pass. Sartorio rent richting de bal. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Shelby met een sublieme pass. Valomäki kopt de bal weg. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Valomäki kopt de bal weg. Daar is Rife, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaza met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Shelby met een harde bal richting middenveld. Laranjeira kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoak de bal. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Apaza kopt de bal weg. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wędzonka met een sublieme pass. Leitch is nu in balbezit. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren schiet op doel. Shelby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 7:0

73e minuut.
Whittington is nu in balbezit. Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft de bal voor. Rhodes probeert de bal aan de voet te houden. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Emeric FC 8:0

89e minuut.
Laranjeira onderschept slim de pass. Laranjeira passt de bal met de wreef. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski draait met de bal, schiet en ... Shelby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 27%, Emeric FC 73%.
Team Harris FC - Emeric FC 8:0