Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PwN Wang FC Liverpool cf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Chappelle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Whitfield de bal. Smock rent richting de bal. Hetherington rent richting de bal. Hetherington draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Catlett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hetherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetherington geeft de bal voor. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Liverpool cf 1:0

36e minuut.
Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick speelt de bal door. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PwN Wang FC - Liverpool cf 1:1

40e minuut.
Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield onderschept slim de pass. Garlick is nu in balbezit. Marshall onderschept slim de pass. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Liverpool cf 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PwN Wang FC 48%, Liverpool cf 52%.
PwN Wang FC - Liverpool cf 1:2

50e minuut.
Whitfield passt de bal in één keer door. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris passt de bal in één keer door. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PwN Wang FC - Liverpool cf 2:2

57e minuut.
Smock verovert de bal door een tackle van achteren. Hetherington rent richting de bal. Hetherington passt de bal in één keer door. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock schiet op doel. Hartman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Farrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrow geeft een hoge lob. Underwood heeft problemen om de bal te vangen. Cassidy is nu in balbezit. Cassidy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Liverpool cf 2:3

75e minuut.
Roner geeft de bal voor. Chappelle geeft een hoge lob. Daar is Bugg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetherington rent richting de bal. Hetherington draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rupp probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Cassidy rent richting de bal. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Armando rent richting de bal. Armando geeft een lange en hoge pass. Harris kopt de bal weg. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock schiet op doel. Hartman bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PwN Wang FC 34%, Liverpool cf 66%.
PwN Wang FC - Liverpool cf 2:3