Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emeric FC FC Waukesha
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Thatcher passt de bal met de wreef. O`Toole rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rhodes. Rhodes krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sartorio speelt de bal door. Buno is nu in balbezit. Keller begaat een overtreding. Buno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sartorio komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pascal onderschept slim de pass. Pascal geeft een hoge lob. Thatcher rent richting de bal. Rife bereikt de bal nog maar net als eerste. Rife geeft een hoge lob. Wayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeric FC 33%, FC Waukesha 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emeric FC - FC Waukesha 0:0

56e minuut.
Sartorio passt de bal zonder na te denken. Daar is O`Toole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittington rent richting de bal. O`Toole onderschept slim de pass. O`Toole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Whittington heeft problemen om de bal te vangen. Whittington geeft een hoge lob. Delicate kan de bal niet met de borst controleren. Buno onderschept slim de pass. Buno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hoak geeft de bal voor. Inworp. Salter met de inworp. Helmsley rent richting de bal. Helmsley schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeric FC - FC Waukesha 0:1

74e minuut.
Rhodes verovert de bal door een tackle van achteren. Rhodes probeert naar een medespeler te passen. Reagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emeric FC - FC Waukesha 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeric FC 45%, FC Waukesha 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emeric FC - FC Waukesha 1:1