Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waukesha Emeric FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abell met de inworp. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Chery geeft de bal voor. Klungelig pakt Delicate de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Califf de bal. Sartorio begaat een overtreding. Califf raakt geblesseerd tijdens het duel. Califf met een snel genomen vrije trap. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Emeric FC 1:0

18e minuut.
Buno onderschept slim de pass. Sartorio rent richting de bal. Sartorio passt de bal zonder na te denken. Buno is nu in balbezit. Buno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Thatcher passt de bal met de wreef. Helmsley met een sublieme pass. Klungelig pakt Leitch de bal. O`Toole bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Reagan rent richting de bal. Chery onderschept slim de pass. Chery met een sublieme pass. Buno rent richting de bal. Buno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wayne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

36e minuut.
Califf met een snelle inworp. Buehler heeft problemen om de bal te vangen. Sartorio rent richting de bal. Buno is nu in balbezit. Buno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Waukesha - Emeric FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 66%, Emeric FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Waukesha - Emeric FC 1:1

53e minuut.
Califf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pascal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sartorio rent richting de bal. Sartorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - Emeric FC 1:2

63e minuut.
Inworp. Abell met een snelle inworp. Utley speelt de bal door. O`Toole is nu in balbezit. O`Toole draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 61%, Emeric FC 39%.
FC Waukesha - Emeric FC 1:2