Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grendlers PwN Wang FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


9e minuut.
McPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetherington speelt de bal door. Vanney bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelly rent richting de bal. Shelly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Smock onderschept slim de pass. Bogans rent richting de bal. Smock onderschept slim de pass. Smock draait met de bal, schiet en ... Franklin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - PwN Wang FC 0:1

42e minuut.
Smock rent richting de bal. Smock geeft een lange en hoge pass. Zane is nu in balbezit. Vanney is nu in balbezit. Vanney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grendlers 50%, PwN Wang FC 50%.
Grendlers - PwN Wang FC 0:1

51e minuut.
Hetherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetherington passt de bal in één keer door. Smock is nu in balbezit. Smock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - PwN Wang FC 0:2

71e minuut.
Zane verovert de bal door een tackle van achteren. Vanney is nu in balbezit. Vanney met een sublieme pass. Shelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Garlick geeft een hoge lob. Epps rent richting de bal. Smock verovert de bal door een tackle van achteren. Smock draait met de bal, schiet en ... Franklin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Franklin met een harde bal richting middenveld. Lofton speelt de bal door. Hetherington speelt de bal door. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Smock haalt uit met een fantastische trap. Franklin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Smock is nu in balbezit. Vanney verovert de bal door een tackle van achteren. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanney verovert de bal door een tackle van achteren. Vanney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grendlers - PwN Wang FC 1:2

89e minuut.
Smock met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanney rent richting de bal. Vanney draait met de bal, schiet en ... Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grendlers - PwN Wang FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grendlers 46%, PwN Wang FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grendlers - PwN Wang FC 2:2