Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
01203895039 Team Harris FC
Normal Tactiek 433 - N
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.8 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten goed
hopeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Radacki verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote is nu in balbezit. Vergote geeft de bal voor. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote speelt de bal door. Brooks rent richting de bal. Rose onderschept slim de pass. Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sinclaire de bal. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Short de bal. Vergote speelt de bal door. Sinclaire rent richting de bal. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vergote speelt de bal door. Valomäki is nu in balbezit. Valomäki geeft de bal voor. Klungelig pakt Bazelewski de bal. Bazelewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dahlgren geeft een hoge lob. Brooks kopt de bal weg. Sinclaire probeert de bal aan de voet te houden. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rose passt de bal zonder na te denken. Radacki rent richting de bal. Vergote met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Wagner bokst de bal weg.

24e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sutton de bal. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
01203895039 - Team Harris FC 0:1

29e minuut.
Rose passt de bal in één keer door. Vergote is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grange. Vergote is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Valomäki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grange probeert de bal aan de voet te houden. Valomäki rent richting de bal. Valomäki passt de bal met de wreef. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wagner met een harde bal richting middenveld. Radacki kopt de bal weg. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
01203895039 - Team Harris FC 0:2

33e minuut.
Carlstedt trapt de bal weg. Daar is Vergote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergote passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
01203895039 - Team Harris FC 0:3

34e minuut.
Grange rent richting de bal. Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote geeft een hoge lob. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
01203895039 - Team Harris FC 0:4

40e minuut.
Friedel passt de bal in één keer door. Kożukar met een sublieme pass. Abramowski is nu in balbezit. Detter rent richting de bal. Detter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
James raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Todd komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 01203895039 85%, Team Harris FC 15%.
01203895039 - Team Harris FC 0:4

46e minuut.
Kramski komt het veld opgelopen. Wędzonka komt het veld opgelopen. Almazán komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Todd probeert de bal met de borst te controleren. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski met een sublieme pass. Vergote is nu in balbezit. Vergote geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vergote is nu in balbezit. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dahlgren de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Sutton trapt de bal weg. Vergote speelt de bal door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Doeltrap. Wagner trapt de bal weg. Radacki kopt de bal weg. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
01203895039 - Team Harris FC 0:5

84e minuut.
Vergote bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergote passt de bal in één keer door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Wagner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
01203895039 - Team Harris FC 0:6

86e minuut.
Issel is nu in balbezit. Valomäki rent richting de bal. Issel is nu in balbezit. Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski passt de bal zonder na te denken. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
01203895039 - Team Harris FC 0:7

88e minuut.
Issel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wheeler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 01203895039 77%, Team Harris FC 23%.
01203895039 - Team Harris FC 0:7