Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC ssmos
433 - N Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Doczekalski geeft de bal voor. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski passt de bal in één keer door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kotschau is nu in balbezit. Uribe rent richting de bal. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - ssmos 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Sabo de bal. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - ssmos 2:0

29e minuut.
Uribe probeert naar een medespeler te passen. Valomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki geeft de bal voor. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bazelewski geeft een hoge lob. Sabo kopt de bal weg. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Christian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - ssmos 3:0

39e minuut.
Christian met een harde bal richting middenveld. Valomäki is nu in balbezit. Valomäki passt de bal zonder na te denken. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 33%, ssmos 67%.
Team Harris FC - ssmos 3:0

46e minuut.
Mong komt het veld opgelopen. Rivera komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Valomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Valomäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bazelewski de bal. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meysmans komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kenton is nu in balbezit. Meysmans verovert de bal door een tackle van achteren. Meysmans passt de bal zonder na te denken. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. Christian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klungelig pakt Welch de bal. Welch onderschept slim de pass. Meysmans probeert de bal met de borst te controleren. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - ssmos 4:0

68e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Dahlgren kopt de bal weg. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki passt de bal zonder na te denken. Dahlgren rent richting de bal. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - ssmos 5:0

73e minuut.
Kenton is nu in balbezit. Meysmans verovert de bal door een tackle van achteren. Meysmans passt de bal in één keer door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 33%, ssmos 67%.
Team Harris FC - ssmos 5:0