Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool cf Emeric FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Whittington is nu in balbezit. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall speelt de bal door. Klungelig pakt Cassidy de bal. Cassidy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Brook rent richting de bal. Brook geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sartorio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Utley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chery bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whitfield krijgt een gele kaart. Chery wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool cf 45%, Emeric FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool cf - Emeric FC 0:0

54e minuut.
Brook rent richting de bal. Chery onderschept slim de pass. Brook tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brook krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Whitfield met een sublieme pass. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoak. Hoak krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sartorio passt de bal in één keer door. Whittington bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittington met een sublieme pass. Buno rent richting de bal. Buno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carter passt de bal in één keer door. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal in één keer door. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassidy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool cf 55%, Emeric FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool cf - Emeric FC 0:0