Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emeric FC Liverpool cf
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Rupp passt de bal met de wreef. Marshall is nu in balbezit. Marshall speelt de bal door. Cassidy rent richting de bal. Cassidy haalt uit met een fantastische trap. Shelby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Utley probeert naar een medespeler te passen. Buno is nu in balbezit. Met opzet legt Brook zijn tegenspeler op de grond. Brook krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Buno heeft problemen om de bal te vangen. Whitfield geeft de bal voor. Utley heeft problemen om de bal te vangen. Sartorio rent richting de bal. Sartorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Farrow met een snelle inworp. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Cassidy rent richting de bal. Cassidy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Leitch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Emeric FC - Liverpool cf 0:1

38e minuut.
Utley probeert naar een medespeler te passen. Sartorio is nu in balbezit. Sartorio passt de bal met de wreef. Buno is nu in balbezit. Buno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emeric FC - Liverpool cf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeric FC 48%, Liverpool cf 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emeric FC - Liverpool cf 1:1

48e minuut.
Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Buno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez verovert de bal door een tackle van achteren. Sartorio onderschept slim de pass. Sartorio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Whitfield geeft de bal voor. Daar is Whittington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittington passt de bal zonder na te denken. Buno bereikt de bal nog maar net als eerste. Buno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeric FC - Liverpool cf 2:1

67e minuut.
Abell met de inworp. Klungelig pakt Utley de bal. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Farrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Whitfield met een sublieme pass. Hoak speelt de bal door. Utley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cassidy rent richting de bal. Cassidy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutierrez geeft een lange en hoge pass. Whittington is nu in balbezit. Whittington geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeric FC 29%, Liverpool cf 71%.
Emeric FC - Liverpool cf 2:1