Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC PwN Wang FC
433 - N Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 22
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Wędzonka rent richting de bal. Chappelle begaat een overtreding. Wędzonka raakt geblesseerd tijdens het duel. Valomäki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bazelewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Wędzonka is nu in balbezit. Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren begaat een overtreding. Dahlgren krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Radacki geeft een lange en hoge pass. Vergote rent richting de bal. Vergote speelt de bal door. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski schiet op doel. Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. Armando probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dickerson is nu in balbezit. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garlick de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - PwN Wang FC 1:0

26e minuut.
Radacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Doczekalski geeft de bal voor. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - PwN Wang FC 2:0

28e minuut.
Klungelig pakt Garlick de bal. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka geeft de bal voor. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hetherington is nu in balbezit. Vergote probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Catlett passt de bal zonder na te denken. Paździoch rent richting de bal. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Hetherington rent richting de bal. Hetherington schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wędzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzonka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bazelewski de bal. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - PwN Wang FC 3:0

43e minuut.
Abramowski is nu in balbezit. Abramowski geeft de bal voor. Inworp. Catlett met een snelle inworp. Hetherington geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Smock kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bazelewski onderschept slim de pass. Vergote rent richting de bal. Bazelewski met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Laranjeira komt het veld opgelopen. Apaza komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 37%, PwN Wang FC 63%.
Team Harris FC - PwN Wang FC 3:0

47e minuut.
Armando trapt de bal weg. Salyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meysmans krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Paździoch met een sublieme pass. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira passt de bal met de wreef. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - PwN Wang FC 4:0

80e minuut.
Doczekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doczekalski geeft de bal voor. Meysmans is nu in balbezit. Meysmans haalt uit met een fantastische trap. Armando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - PwN Wang FC 5:0

83e minuut.
Daar is Smock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valomäki rent richting de bal. Hetherington is nu in balbezit. Valomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Valomäki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Smock is nu in balbezit. Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki speelt de bal door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira geeft een hoge lob. Dickerson heeft problemen om de bal te vangen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - PwN Wang FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 38%, PwN Wang FC 62%.
Team Harris FC - PwN Wang FC 6:0