Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PwN Wang FC Team Harris FC
Normal Tactiek 433 - N
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 34.4
poor Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Smock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hetherington. Hetherington krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Smock draait met de bal, schiet en ... Almazán speelt de bal door. Laranjeira kopt de bal weg. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Valomäki is nu in balbezit. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bazelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Laranjeira rent richting de bal. Garlick is nu in balbezit. Garlick met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:1

41e minuut.
Catlett rent richting de bal. Catlett passt de bal in één keer door. Valomäki probeert de bal aan de voet te houden. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Catlett rent richting de bal. Catlett geeft de bal voor. Smock kopt de bal weg. Harris is nu in balbezit. Harris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PwN Wang FC 58%, Team Harris FC 42%.
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:1

54e minuut.
Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka passt de bal met de wreef. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. Armando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Apaza met een sublieme pass. Dahlgren is nu in balbezit. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans draait met de bal, schiet en ... Armando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Laranjeira heeft problemen om de bal te vangen. Apaza is nu in balbezit. Apaza passt de bal met de wreef. Smock rent richting de bal. Smock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laranjeira geeft de bal voor. Dahlgren springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:3

63e minuut.
Smock rent richting de bal. Apaza onderschept slim de pass. Apaza geeft de bal voor. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Mong komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Armando met een harde bal richting middenveld. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft een hoge lob. Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:4

73e minuut.
Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki geeft een lange en hoge pass. Dahlgren kopt de bal weg. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:5

76e minuut.
Patenkiewicz met de inworp. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren passt de bal met de wreef. Meysmans is nu in balbezit. Meysmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:6

83e minuut.
Abramowski is nu in balbezit. Abramowski geeft een lange en hoge pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:7

87e minuut.
Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dahlgren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dahlgren kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Armando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PwN Wang FC 64%, Team Harris FC 36%.
PwN Wang FC - Team Harris FC 0:8