Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoLsburg FC Bozkurtlar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
O`Brien geeft een hoge lob. Zimmerman rent richting de bal. Gibbs is nu in balbezit. McCain rent richting de bal. McCain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Izzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
O`Shea rent richting de bal. Valles is nu in balbezit. O`Shea rent richting de bal. Valles verovert de bal door een tackle van achteren. Valles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Larkin passt de bal met de wreef. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry verovert de bal door een tackle van achteren. Gentry schiet op doel. Hess maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoLsburg FC - Bozkurtlar 0:1

39e minuut.
O`Brien is nu in balbezit. Buckner onderschept slim de pass. Buckner speelt de bal door. Gentry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry schiet op doel. Hess bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LoLsburg FC - Bozkurtlar 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoLsburg FC 48%, Bozkurtlar 52%.
LoLsburg FC - Bozkurtlar 0:2

58e minuut.
Gibbs geeft de bal voor. Wall bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Hendrickson is nu in balbezit. Hendrickson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
LoLsburg FC - Bozkurtlar 1:2

65e minuut.
Trump verovert de bal door een tackle van achteren. Hilton is nu in balbezit. Hilton speelt de bal door. McCain rent richting de bal. McCain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Valles de bal. Buckner is nu in balbezit. Buckner met een sublieme pass. Gentry rent richting de bal. Gentry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoLsburg FC - Bozkurtlar 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoLsburg FC 41%, Bozkurtlar 59%.
LoLsburg FC - Bozkurtlar 1:3