Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuforever10 TRX FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Washington rent richting de bal. Valakari verovert de bal door een tackle van achteren. Valakari met een sublieme pass. Lemonds is nu in balbezit. Lemonds haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Ocean is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brand. Brand krijgt een gele kaart. Ocean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Englund met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Shelby passt de bal zonder na te denken. Montgomery kan de bal niet met de borst controleren. Lemonds onderschept slim de pass. Shelby rent richting de bal. Shelby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - TRX FC 1:0

12e minuut.
Trembly rent richting de bal. Shelby begaat een overtreding. Trembly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brand met een snel genomen vrije trap. Vaca kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ralston is nu in balbezit. Ralston geeft een lange en hoge pass. Brand probeert naar een medespeler te passen. Dillard rent richting de bal. Dillard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kuforever10 - TRX FC 1:1

29e minuut.
Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand probeert naar een medespeler te passen. Hawk met een sublieme pass. Trembly is nu in balbezit. Trembly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kodiat trapt de bal weg. Montgomery kopt de bal weg. Beach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 47%, TRX FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kuforever10 - TRX FC 1:1

51e minuut.
Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodiat verovert de bal door een tackle van achteren. Dillard verovert de bal door een tackle van achteren. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ralston bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca rent richting de bal. Vaca geeft een lange en hoge pass. Shelby is nu in balbezit. Shelby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Valakari met de inworp. Ralston bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralston probeert naar een medespeler te passen. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 53%, TRX FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kuforever10 - TRX FC 1:1