Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cleveland Umass Minuteman
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Fillmore passt de bal in één keer door. Daar is Valentine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentine speelt de bal door. Abren rent richting de bal. Abren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Koranteng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rhode komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Simon probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft een lange en hoge pass. Zwicker is nu in balbezit. Zwicker schiet op doel. Mills probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cleveland - Umass Minuteman 0:1

41e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Truman de bal. Truman met een sublieme pass. Zwicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwicker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. Van Note heeft problemen om de bal te vangen. Van Note met een sublieme pass. Zwicker is nu in balbezit. Zwicker draait met de bal, schiet en ... Mills bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cleveland 61%, Umass Minuteman 39%.
FC Cleveland - Umass Minuteman 0:1

56e minuut.
Truman heeft problemen om de bal te vangen. Rhode rent richting de bal. Rhode passt de bal zonder na te denken. Abren is nu in balbezit. Abren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Roberts speelt de bal door. Fillmore is nu in balbezit. Detter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Detter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Detter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Paule heeft problemen om de bal te vangen. Jamison is nu in balbezit. Jamison passt de bal in één keer door. Zwicker rent richting de bal. Zwicker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cleveland 49%, Umass Minuteman 51%.
FC Cleveland - Umass Minuteman 0:1