Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFS United FC Cleveland
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


18e minuut.
Drew probeert de bal aan de voet te houden. Valentine bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine speelt de bal door. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitham rent richting de bal. Yearwood begaat een overtreding. Whitham is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Whitham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Burciaga passt de bal met de wreef. Owsley is nu in balbezit. Fillmore onderschept slim de pass. Fillmore geeft een hoge lob. Kirkland probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Burciaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Porter de bal. Hudson is nu in balbezit. Yearwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Yearwood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mills met een harde bal richting middenveld. Koranteng kopt de bal weg. Tarley heeft problemen om de bal te vangen. Abren is nu in balbezit. Abren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFS United 54%, FC Cleveland 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DFS United - FC Cleveland 0:0

53e minuut.
Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson is nu in balbezit. Hudson passt de bal met de wreef. Yearwood is nu in balbezit. Yearwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFS United 25%, FC Cleveland 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DFS United - FC Cleveland 0:0