Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umass Minuteman Al Ahly
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Dunn probeert de bal met de borst te controleren. Dunn speelt de bal door. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton draait met de bal, schiet en ... Paule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Umass Minuteman - Al Ahly 0:1

5e minuut.
Adams geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucas met de inworp. Mercer geeft een hoge lob. Bolton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Detter geeft een lange en hoge pass. Mercer rent richting de bal. Truman begaat een overtreding. Truman krijgt een gele kaart. Mercer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mercer kan niet meer verder spelen. Hodge komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Daar is Truman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rhyne onderschept slim de pass. Rhyne geeft een hoge lob. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ching geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jamison met een snelle inworp. Van Note is nu in balbezit. Van Note geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adams geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucas met een snelle inworp. Klungelig pakt Hodge de bal. Hodge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Van Note onderschept slim de pass. Van Note passt de bal in één keer door. Ching is nu in balbezit. Zwicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwicker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Monk kopt de bal weg. Detter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bolton zijn tegenspeler op de grond. Detter roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Detter kan niet meer verder spelen. Devlin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umass Minuteman 68%, Al Ahly 32%.
Umass Minuteman - Al Ahly 0:1

47e minuut.
Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge onderschept slim de pass. Hodge met een sublieme pass. Bolton is nu in balbezit. Bolton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umass Minuteman - Al Ahly 0:2

51e minuut.
Doeltrap. Adams met een harde bal richting middenveld. Van Note probeert naar een medespeler te passen. Paltrow rent richting de bal. Paltrow geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Edgington probeert de bal met de borst te controleren. Jamison rent richting de bal. Jamison probeert naar een medespeler te passen. Zwicker rent richting de bal. Zwicker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monk met de inworp. Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umass Minuteman - Al Ahly 0:3

71e minuut.
Rhyne is nu in balbezit. Van Note onderschept slim de pass. Van Note passt de bal in één keer door. Zwicker heeft problemen om de bal te vangen. Zwicker draait met de bal, schiet en ... Hammes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ching geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note geeft een lange en hoge pass. Hammes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umass Minuteman 52%, Al Ahly 48%.
Umass Minuteman - Al Ahly 0:3