Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ahly DFS United
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Drew speelt de bal door. Mace is nu in balbezit. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel. Hammes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galloway trapt de bal weg. Marsden kopt de bal weg. Bolton rent richting de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bolton kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Burciaga de bal onder controle te krijgen. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ahly - DFS United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ahly 44%, DFS United 56%.
Al Ahly - DFS United 1:0

51e minuut.
Whittaker rent richting de bal. Whittaker passt de bal met de wreef. Marsden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. Hammes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
McCanen onderschept slim de pass. Brown rent richting de bal. Met opzet legt Edgington zijn tegenspeler op de grond. Brown moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brown kan niet meer verder spelen. Creasman komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Galloway met een sublieme pass. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Creasman is nu in balbezit. Creasman haalt uit met een fantastische trap. Hammes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ahly - DFS United 1:1

84e minuut.
Rhyne rent richting de bal. Drew verovert de bal door een tackle van achteren. Drew passt de bal zonder na te denken. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ahly 66%, DFS United 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Ahly - DFS United 1:1