Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goal god FC Cleveland
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
tragic Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Daar is Applebottom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd is nu in balbezit. Byrd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitham onderschept slim de pass. Claunch onderschept slim de pass. Claunch haalt uit met een fantastische trap. Mills probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
McKenzie rent richting de bal. Fillmore is nu in balbezit. Fillmore probeert naar een medespeler te passen. Abren is nu in balbezit. Abren draait met de bal, schiet en ... Dobbie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goal god 40%, FC Cleveland 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goal god - FC Cleveland 0:0

55e minuut.
Meade geeft de bal voor. Inworp. Dempsey met een snelle inworp. Byrd rent richting de bal. Byrd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Koranteng kopt de bal weg. Fillmore is nu in balbezit. Fillmore passt de bal met de wreef. Abren is nu in balbezit. Abren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Wagenfuhr speelt de bal door. Abren rent richting de bal. McDowell rent richting de bal. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dobbie trapt de bal weg van het doel. Claunch kopt de bal weg. Klungelig pakt Meade de bal. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fillmore rent richting de bal. Claunch bereikt de bal nog maar net als eerste. Claunch geeft de bal voor. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Applebottom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - FC Cleveland 1:0

70e minuut.
Mullan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fillmore met de inworp. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Armando kopt de bal weg. Byrd is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whitham. Whitham krijgt een gele kaart.

81e minuut.
McKenzie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fillmore met een snelle inworp. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng geeft een hoge lob. Dobbie bokst de bal weg. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goal god - FC Cleveland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goal god 52%, FC Cleveland 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goal god - FC Cleveland 1:1