Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cleveland Al Ahly
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren geeft een lange en hoge pass. Ching kopt de bal weg. Koranteng rent richting de bal. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rhyne speelt de bal door. Mercer is nu in balbezit. Whitham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rhyne neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Paule onderschept slim de pass. Paule passt de bal in één keer door. Lucas met een sublieme pass. Bolton rent richting de bal. Bolton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ching bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng rent richting de bal. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fillmore geeft een hoge lob. Edgington probeert de bal met de borst te controleren. Edgington probeert naar een medespeler te passen. Bolton rent richting de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cleveland - Al Ahly 0:1

43e minuut.
Abren rent richting de bal. Abren passt de bal zonder na te denken. Valentine probeert naar een medespeler te passen. Paule rent richting de bal. Paule passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cleveland 50%, Al Ahly 50%.
FC Cleveland - Al Ahly 0:1

56e minuut.
Marsden is nu in balbezit. Koranteng verovert de bal door een tackle van achteren. Rhyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng onderschept slim de pass. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Valentine probeert naar een medespeler te passen. Rhyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valentine. Valentine krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Meade is nu in balbezit. Marsden onderschept slim de pass. Marsden passt de bal zonder na te denken. Bolton is nu in balbezit. Bolton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cleveland 40%, Al Ahly 60%.
FC Cleveland - Al Ahly 0:1