Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umass Minuteman TRX FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note passt de bal zonder na te denken. Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillard onderschept slim de pass. Dillard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ralston verovert de bal door een tackle van achteren. Ralston geeft een hoge lob. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trembly rent richting de bal. Trembly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Umass Minuteman - TRX FC 0:1

16e minuut.
Brand rent richting de bal. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand geeft een lange en hoge pass. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Van Note kopt de bal weg. Daar is Zwicker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McNeil is nu in balbezit. Zwicker verovert de bal door een tackle van achteren. Zwicker draait met de bal, schiet en ... Nicholas bokst de bal weg.

30e minuut.
Van Note onderschept slim de pass. Van Note probeert naar een medespeler te passen. Daugherty is nu in balbezit. Zwicker verovert de bal door een tackle van achteren. Zwicker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Truman rent richting de bal. Dillard verovert de bal door een tackle van achteren. Dillard speelt de bal door. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly schiet op doel. Paule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ralston met een snelle inworp. Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillard onderschept slim de pass. Dillard geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note passt de bal zonder na te denken. Zwicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwicker draait met de bal, schiet en ... Nicholas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Umass Minuteman - TRX FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umass Minuteman 62%, TRX FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Umass Minuteman - TRX FC 1:1

49e minuut.
Jamison probeert naar een medespeler te passen. Van Note is nu in balbezit. Van Note met een sublieme pass. Zwicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwicker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Hawk rent richting de bal. Hawk passt de bal in één keer door. Dillard is nu in balbezit. Dillard geeft de bal voor. Adams probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts passt de bal zonder na te denken. Zwicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Note rent richting de bal. Van Note draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Paule trapt de bal weg van het doel. Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery passt de bal in één keer door. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Montgomery met een sublieme pass. Van Note is nu in balbezit. Van Note probeert naar een medespeler te passen. Zwicker is nu in balbezit. Zwicker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Umass Minuteman - TRX FC 2:1

87e minuut.
Dillard met een sublieme pass. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk geeft de bal voor. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umass Minuteman 60%, TRX FC 40%.
Umass Minuteman - TRX FC 2:1