Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRX FC DFS United
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Montgomery verovert de bal door een tackle van achteren. Montgomery probeert naar een medespeler te passen. Sagan geeft een hoge lob. Yearwood rent richting de bal. Yearwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRX FC - DFS United 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Trembly de bal. Drew rent richting de bal. Dillard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dillard krijgt een gele kaart. Drew raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drew kan niet meer verder spelen. Creasman komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand geeft de bal voor. Trembly is nu in balbezit. Trembly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Montgomery is nu in balbezit. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker passt de bal met de wreef. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Hawk met een snelle inworp. Dillard kan de bal niet met de borst controleren. Dillard geeft een hoge lob. Ralston maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Saberhagen trapt de bal weg van het doel. Brand kopt de bal weg. Trembly rent richting de bal. Trembly passt de bal met de wreef. Sagan onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Creasman is nu in balbezit. Dillard onderschept slim de pass. Dillard probeert naar een medespeler te passen. Trembly is nu in balbezit. Trembly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRX FC 53%, DFS United 47%.
TRX FC - DFS United 0:1

47e minuut.
Brand heeft problemen om de bal te vangen. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown speelt de bal door. Hudson rent richting de bal. Hudson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Valakari rent richting de bal. Whittaker onderschept slim de pass. Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yearwood geeft een hoge lob. Tarley geeft een hoge lob. Yearwood kopt de bal weg. Hudson is nu in balbezit. Hudson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal in één keer door. Daar is Montgomery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudson is nu in balbezit. Hudson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Daugherty de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRX FC - DFS United 0:2

87e minuut.
Hawk geeft een lange en hoge pass. Ralston heeft problemen om de bal te vangen. Trembly rent richting de bal. Trembly draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sagan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Buehler geeft de bal voor. Inworp. McCanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicholas probeert wanhopig de bal te grijpen. Yearwood is nu in balbezit. Yearwood draait met de bal, schiet en ... Nicholas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRX FC - DFS United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRX FC 61%, DFS United 39%.
TRX FC - DFS United 0:3