Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozkurtlar Al Ahly
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bolton rent richting de bal. Trump verovert de bal door een tackle van achteren. Trump met een sublieme pass. Mercer is nu in balbezit. Mercer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zimmerman onderschept slim de pass. Zimmerman geeft een lange en hoge pass. Izzo is nu in balbezit. Bolton verovert de bal door een tackle van achteren. Bolton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marsden onderschept slim de pass. Marsden geeft de bal voor. Gentry kopt de bal weg. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mercer met een sublieme pass. Monk is nu in balbezit. Monk speelt de bal door. Bolton rent richting de bal. Bolton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ching probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marsden is nu in balbezit. Gentry onderschept slim de pass. Gentry schiet op doel. Hammes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Al Ahly 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 53%, Al Ahly 47%.
Bozkurtlar - Al Ahly 1:0

67e minuut.
O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhyne verovert de bal door een tackle van achteren. Rhyne geeft de bal voor. Bolton is nu in balbezit. Bolton haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozkurtlar - Al Ahly 1:1

71e minuut.
Castillo passt de bal met de wreef. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin passt de bal met de wreef. Gentry is nu in balbezit. Gentry draait met de bal, schiet en ... Hammes bokst de bal weg.

72e minuut.
Sharpe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larkin heeft problemen om de bal te vangen. Gentry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry schiet op doel. Hammes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Al Ahly 2:1

83e minuut.
Larkin onderschept slim de pass. Larkin met een sublieme pass. Gentry is nu in balbezit. Gentry schiet op doel. Na een snelle pass probeert Galloway de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rhyne heeft problemen om de bal te vangen. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe probeert naar een medespeler te passen. Gentry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 33%, Al Ahly 67%.
Bozkurtlar - Al Ahly 2:1