Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goal god LoLsburg FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Williamson is nu in balbezit. Hilton geeft een lange en hoge pass. McDowell heeft problemen om de bal te vangen. McCain bereikt de bal nog maar net als eerste. McCain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
O`Brien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Applebottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd rent richting de bal. Byrd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - LoLsburg FC 1:0

33e minuut.
Wall kopt de bal weg. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann onderschept slim de pass. Valles rent richting de bal. Valles schiet op doel. Dobbie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hahnemann passt de bal zonder na te denken. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien speelt de bal door. Applebottom rent richting de bal. Applebottom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goal god 50%, LoLsburg FC 50%.
Goal god - LoLsburg FC 1:0

51e minuut.
Armando passt de bal met de wreef. Byrd is nu in balbezit. Byrd passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Applebottom de bal. Applebottom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Valles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quintanilla komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Griffin met een sublieme pass. Applebottom rent richting de bal. Applebottom met een sublieme pass. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - LoLsburg FC 2:0

57e minuut.
Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Barr passt de bal met de wreef. McCain rent richting de bal. Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - LoLsburg FC 2:1

69e minuut.
Gibbs rent richting de bal. Gibbs speelt de bal door. Klungelig pakt Mullan de bal. Gibbs rent richting de bal. Gibbs geeft een lange en hoge pass. Dobbie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goal god 64%, LoLsburg FC 36%.
Goal god - LoLsburg FC 2:1