Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuforever10 Umass Minuteman
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Truman is nu in balbezit. Lemonds onderschept slim de pass. Roberts onderschept slim de pass. Shelby verovert de bal door een tackle van achteren. Shelby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Umass Minuteman 1:0

13e minuut.
McCain bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamison onderschept slim de pass. Vaca begaat een overtreding. Jamison raakt geblesseerd tijdens het duel. Roberts met een snel genomen vrije trap. Gonzalez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca geeft de bal voor. Truman kopt de bal weg. Zwicker rent richting de bal. Zwicker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gonzalez niet meer kan verder spelen. Brann komt het veld opgelopen. Truman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vaca probeert de bal aan de voet te houden. Van Note bereikt de bal nog maar net als eerste. McCain begaat een overtreding. Van Note raakt geblesseerd tijdens het duel. Roberts wilt de vrije trap nemen. Brann bokst de bal weg. Klungelig pakt Kodiat de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kuforever10 - Umass Minuteman 1:1

34e minuut.
Brann trapt de bal weg. Klungelig pakt Truman de bal. Lynn met een sublieme pass. Lemonds is nu in balbezit. Lemonds haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Brann trapt de bal weg van het doel. Van Note kopt de bal weg. Zwicker is nu in balbezit. Zwicker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Englund geeft een hoge lob. Anderson kopt de bal weg. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Lemonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonds haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lemonds rent richting de bal. Devlin verovert de bal door een tackle van achteren. Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonds schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Umass Minuteman 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 53%, Umass Minuteman 47%.
kuforever10 - Umass Minuteman 2:1

52e minuut.
Dunn geeft een hoge lob. Inworp. Washington met een snelle inworp. Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelby schiet op doel. Caray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Van Note heeft problemen om de bal te vangen. Englund is nu in balbezit. Zwicker verovert de bal door een tackle van achteren. Zwicker schiet op doel. Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Englund probeert naar een medespeler te passen. Lemonds is nu in balbezit. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonds verovert de bal door een tackle van achteren. Lemonds haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Umass Minuteman 3:1

85e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelby verovert de bal door een tackle van achteren. Shelby met een sublieme pass. Lemonds rent richting de bal. Lemonds haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 34%, Umass Minuteman 66%.
kuforever10 - Umass Minuteman 3:1