Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFS United kuforever10
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Lynn passt de bal met de wreef. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yearwood is nu in balbezit. Yearwood draait met de bal, schiet en ... Gonzalez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Yearwood is nu in balbezit. Yearwood passt de bal in één keer door. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ... Gonzalez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFS United - kuforever10 1:0

19e minuut.
Lemonds rent richting de bal. Shelby is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drew. Drew krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hudson passt de bal zonder na te denken. Yearwood rent richting de bal. Yearwood passt de bal met de wreef. Hudson is nu in balbezit. Hudson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFS United 43%, kuforever10 57%.
DFS United - kuforever10 1:0

57e minuut.
Tarley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brown is nu in balbezit. Brown geeft een lange en hoge pass. Yearwood is nu in balbezit. Yearwood haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
McCanen kopt de bal weg. Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal zonder na te denken. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Whittaker geeft een lange en hoge pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown haalt uit met een fantastische trap. Hudson is nu in balbezit. Hudson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft de bal voor. Yearwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Yearwood haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Englund de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kodiat geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McCanen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yearwood kopt de bal weg. Daar is Kodiat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFS United 34%, kuforever10 66%.
DFS United - kuforever10 1:0