Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRX FC FC Cleveland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitham geeft een hoge lob. Montgomery is nu in balbezit. Koranteng onderschept slim de pass. Koranteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRX FC - FC Cleveland 0:1

32e minuut.
Kirkland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koranteng heeft problemen om de bal te vangen. Koranteng geeft een hoge lob. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren schiet op doel. Nicholas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Buehler rent richting de bal. Whitham verovert de bal door een tackle van achteren. Brand geeft een lange en hoge pass. Valentine is nu in balbezit. Valentine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRX FC - FC Cleveland 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRX FC 53%, FC Cleveland 47%.
TRX FC - FC Cleveland 0:2

53e minuut.
Dillard is nu in balbezit. Whitham is nu in balbezit. Dillard begaat een overtreding. Dillard krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillard is nu in balbezit. Trembly rent richting de bal. Dillard rent richting de bal. Dillard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hawk rent richting de bal. Hawk passt de bal met de wreef. Trembly is nu in balbezit. Dillard is nu in balbezit. Dillard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRX FC - FC Cleveland 1:2

74e minuut.
Brand probeert naar een medespeler te passen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil geeft een hoge lob. Trembly rent richting de bal. Trembly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Koranteng probeert de bal met de borst te controleren. Brand rent richting de bal. Brand speelt de bal door. Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRX FC - FC Cleveland 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRX FC 54%, FC Cleveland 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TRX FC - FC Cleveland 2:2