Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ahly TRX FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dillard. Marsden raakt geblesseerd tijdens het duel. Edgington met een snel genomen vrije trap. Bolton rent richting de bal. Bolton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Valakari speelt de bal door. Dillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dillard haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ching, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Marsden is nu in balbezit. Ralston onderschept slim de pass. Ralston geeft een hoge lob. Daar is Trembly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trembly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Brand de bal. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer schiet op doel. Nicholas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ahly - TRX FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ahly 71%, TRX FC 29%.
Al Ahly - TRX FC 1:0

50e minuut.
Rhyne rent richting de bal. Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand speelt de bal door. Trembly rent richting de bal. Trembly haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Dillard met een sublieme pass. Rhyne rent richting de bal. Trembly verovert de bal door een tackle van achteren. Dillard is nu in balbezit. Dillard haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hammes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ching de bal. Trembly is nu in balbezit. Trembly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ahly - TRX FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ahly 74%, TRX FC 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Ahly - TRX FC 1:1