Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRX FC Al Ahly
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery verovert de bal door een tackle van achteren. Mercer onderschept slim de pass. Mercer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hawk geeft een lange en hoge pass. Lucas kopt de bal weg. Bolton rent richting de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Daugherty de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rhyne met een sublieme pass. Montgomery bereikt de bal nog maar net als eerste. Montgomery passt de bal in één keer door. Bolton rent richting de bal. Bolton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Brand de bal onder controle te krijgen. Mercer rent richting de bal. Mercer speelt de bal door. Bolton rent richting de bal. Bolton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
McNeil geeft de bal voor. Inworp. Monk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer draait met de bal, schiet en ... Nicholas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRX FC - Al Ahly 0:1

34e minuut.
Rhyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching rent richting de bal. Ching geeft een hoge lob. Bolton rent richting de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trembly bereikt de bal nog maar net als eerste. Searles bereikt de bal nog maar net als eerste. Searles geeft de bal voor. Bolton rent richting de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRX FC 62%, Al Ahly 38%.
TRX FC - Al Ahly 0:1

74e minuut.
Ching geeft een lange en hoge pass. Mercer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert McNeil de bal onder controle te krijgen. Bolton is nu in balbezit. Bolton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
McNeil geeft de bal voor. Inworp. Monk met de inworp. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRX FC 49%, Al Ahly 51%.
TRX FC - Al Ahly 0:1