Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozkurtlar FC Cleveland
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Rhode speelt de bal door. Abren is nu in balbezit. O`Shea begaat een overtreding. Abren roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abren kan niet meer verder spelen. Wagenfuhr komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Simon geeft de bal voor. O`Shea is nu in balbezit. Rhode bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea verovert de bal door een tackle van achteren. O`Shea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mullan rent richting de bal. Mullan passt de bal in één keer door. Wagenfuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenfuhr haalt uit met een fantastische trap. O`Neil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - FC Cleveland 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 39%, FC Cleveland 61%.
Bozkurtlar - FC Cleveland 0:1

51e minuut.
Rhode is nu in balbezit. Rhode passt de bal met de wreef. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Wagenfuhr is nu in balbezit. Wagenfuhr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia rent richting de bal. Urrutia met een sublieme pass. Gentry rent richting de bal. Gentry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Larkin passt de bal zonder na te denken. Trump is nu in balbezit. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozkurtlar - FC Cleveland 1:1

86e minuut.
Whitham speelt de bal door. Sharpe is nu in balbezit. Sharpe geeft de bal voor. Gentry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 57%, FC Cleveland 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozkurtlar - FC Cleveland 1:1