Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aylmer FC MUSTANG
Mirrow Tactiek victory
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Teixeira rent richting de bal. Gajda rent richting de bal. Teixeira begaat een overtreding. Teixeira krijgt een gele kaart. Gajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gajda met een snel genomen vrije trap. Joner is nu in balbezit. Joner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Nuroğlu met een snelle inworp. Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru speelt de bal door. Wouda is nu in balbezit. Wouda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 0:1

11e minuut.
Teixeira passt de bal in één keer door. Doğukan heeft problemen om de bal te vangen. Doğukan probeert naar een medespeler te passen. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sygnat kopt de bal weg. Daar is Agostinacchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mătăsaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Curyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 0:2

29e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Besozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Besozzi passt de bal zonder na te denken. Morski is nu in balbezit. Morski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira passt de bal met de wreef. Sygnat rent richting de bal. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 0:3

36e minuut.
Daar is Garay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joner rent richting de bal. Met opzet legt Wouda zijn tegenspeler op de grond. Wouda krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Săpunaru kopt de bal weg. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda verovert de bal door een tackle van achteren. Wouda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 0:4

41e minuut.
Besozzi geeft de bal voor. Domide kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Joner is nu in balbezit. Domide legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joner kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 1:4

43e minuut.
Morski rent richting de bal. Morski passt de bal in één keer door. Joner is nu in balbezit. Joner haalt uit met een fantastische trap. Truşcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aylmer 67%, FC MUSTANG 33%.
FC Aylmer - FC MUSTANG 2:4

46e minuut.
Skauranskas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Morski rent richting de bal. Morski probeert naar een medespeler te passen. Joner bereikt de bal nog maar net als eerste. Joner haalt uit met een fantastische trap. Truşcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 3:4

55e minuut.
Agostinacchio heeft problemen om de bal te vangen. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru rent richting de bal. Wouda rent richting de bal. Wouda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 3:5

70e minuut.
Wouda rent richting de bal. Patera is nu in balbezit. Wouda verovert de bal door een tackle van achteren. Wouda schiet op doel. Curyło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 3:6

72e minuut.
Klungelig pakt Gajda de bal. Skauranskas rent richting de bal. Skauranskas speelt de bal door. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Besozzi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skauranskas met een snelle inworp. Sygnat rent richting de bal. Sygnat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nuroğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schmutz komt het veld opgelopen. Schmutz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mătăsaru is nu in balbezit. Mătăsaru draait met de bal, schiet en ... Curyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 3:7

86e minuut.
Klungelig pakt Skauranskas de bal. Skauranskas met een sublieme pass. Wouda rent richting de bal. Wouda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aylmer - FC MUSTANG 3:8

87e minuut.
Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay geeft een lange en hoge pass. Domide probeert de bal aan de voet te houden. Joner rent richting de bal. Joner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aylmer 73%, FC MUSTANG 27%.
FC Aylmer - FC MUSTANG 3:8