Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fury Tomora FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


22e minuut.
Iniesta is nu in balbezit. Piovanelli met een sublieme pass. Iniesta speelt de bal door. Klungelig pakt Kush de bal. Kush schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gerrard passt de bal met de wreef. Edgar speelt de bal door. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic verovert de bal door een tackle van achteren. Dulic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Piovanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta verovert de bal door een tackle van achteren. Iniesta met een sublieme pass. Dulic rent richting de bal. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fichaud rent richting de bal. LeBlanc verovert de bal door een tackle van achteren. LeBlanc probeert naar een medespeler te passen. Somerset bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerset draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fury 50%, Tomora FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fury - Tomora FC 0:0

51e minuut.
Gerrard met een sublieme pass. Blake probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert O`Neil de bal onder controle te krijgen. Piovanelli is nu in balbezit. Piovanelli passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Somerset bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerset draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fury - Tomora FC 1:0

53e minuut.
Dulic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gerrard de bal. Gerrard passt de bal met de wreef. Somerset is nu in balbezit. Somerset haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Blake raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Potvin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kush kopt de bal weg. Dulic controleert de bal met de borst. Bodea is nu in balbezit. Dulic verovert de bal door een tackle van achteren. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piovanelli rent richting de bal. Piovanelli geeft een lange en hoge pass. McKenna is nu in balbezit. Somerset verovert de bal door een tackle van achteren. Somerset haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kush met een sublieme pass. Daar is Dulic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodea is nu in balbezit. Dulic onderschept slim de pass. Dulic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fury 43%, Tomora FC 57%.
Fury - Tomora FC 1:0