Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUYSA Spring Toronto F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Taylor met een snelle inworp. Glover is nu in balbezit. Glover geeft een hoge lob. Steele is nu in balbezit. Steele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LUYSA Spring - Toronto F.C 0:1

17e minuut.
Steele probeert naar een medespeler te passen. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labatt. Ratzinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratzinger met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LUYSA Spring - Toronto F.C 1:1

29e minuut.
Placentino rent richting de bal. Placentino met een sublieme pass. David is nu in balbezit. David schiet op doel. Mita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Placentino geeft een lange en hoge pass. Pereira is nu in balbezit. Taylor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taylor krijgt een gele kaart. Pereira moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pereira kan niet meer verder spelen. Mooney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 51%, Toronto F.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUYSA Spring - Toronto F.C 1:1

54e minuut.
Hughes kopt de bal weg. Steele is nu in balbezit. David onderschept slim de pass. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Whitfield probeert naar een medespeler te passen. Hughes rent richting de bal. Hughes probeert naar een medespeler te passen. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Placentino met een sublieme pass. Mooney is nu in balbezit. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Sulu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LUYSA Spring - Toronto F.C 2:1

64e minuut.
Antonopoulos is nu in balbezit. Glover onderschept slim de pass. Glover passt de bal in één keer door. Iniesta rent richting de bal. Iniesta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hughes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glover geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zaharijja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iniesta maakt een snoekduik en kopt de bal. Labatt geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 47%, Toronto F.C 53%.
LUYSA Spring - Toronto F.C 2:1