Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tufenkbros FC Toronto Stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


25e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Quintero onderschept slim de pass. Quintero probeert naar een medespeler te passen. Desroche rent richting de bal. Desroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tufenkbros FC - Toronto Stars 0:1

39e minuut.
de Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Therrien rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Guzman. de Guzman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 43%, Toronto Stars 57%.
Tufenkbros FC - Toronto Stars 0:1

52e minuut.
Desroche passt de bal met de wreef. Quintero rent richting de bal. Quintero geeft een hoge lob. Lang rent richting de bal. Lang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hutchinson met een harde bal richting middenveld. Fitzgerald kopt de bal weg. Therrien is nu in balbezit. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sylvester rent richting de bal. Sylvester geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quintero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lang is nu in balbezit. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tufenkbros FC - Toronto Stars 0:2

56e minuut.
Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero passt de bal zonder na te denken. Hutchinson is nu in balbezit. Desroche onderschept slim de pass. Desroche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
de Guzman met een sublieme pass. Zaharijja is nu in balbezit. Hutchinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gruber geeft een hoge lob. Quintero is nu in balbezit. Quintero speelt de bal door. Desroche is nu in balbezit. Desroche haalt uit met een fantastische trap. Hume kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lindley probeert naar een medespeler te passen. Zaharijja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja passt de bal met de wreef. Desroche rent richting de bal. Desroche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tufenkbros FC - Toronto Stars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 49%, Toronto Stars 51%.
Tufenkbros FC - Toronto Stars 0:3